Egy megújulás története – 1. rész

Egy megújulás története - az Anita Bükkösy Photo bemutatkozik

Ismerjétek meg Anitát!

Anitát egy vállalkozó anyukáknak szervezett találkozón ismertem meg. Ő is kisgyermekes anyuka – mint én -, aki a mindennapok mendzselése mellett most a munkájában is egy új fejezethez ért. Megtalálta a fotózásban azt az utat, ami a szívéhez legközelebb áll, amit teljes odaadással és szenvedéllyel szeret csinálni. Új útra szeretné terelni vállalkozását, amihez teljes arculatmegújítást és egy vadiúj weboldalt szeretne készíttetni. Ezen a bizonyos találkozón kezdődött a mi közös történetünk.

Anita vagyok, elkötelezett fotós. Úgy is fogalmazhatnék, hogy a fotózás a szenvedélyem.

Igyekszem minden illat, szín, élmény, emlék, mosoly és felejthetetlen pillanat esszenciáját megörökíteni a fotóimon, hogy a képeim egyediek és különlegesek legyenek. Hogy úgy érezzétek, minden olyan élményt sikerült megfognom, amely fontos számotokra. Még azt is, amiről mindeddig azt hittétek, hogy megfoghatatlan.

Egyszerűen csak fényképezek. Megpróbálom megmutatni az élet különleges oldalát, ahogyan én látom. Tőlem, Nektek, Rólatok. Természetesen és őszintén.

Egy fotográfus tanácsára kezdtem el fotózni, azóta szerelem lett ez a szakma. Gyermekimádó anyuka vagyok, főleg családokat, gyermekeket fotózok, de rugalmas és kreatív vagyok, nem félek a kihívásoktól, így szívesen vállalok más jellegű munkákat is.

Hogyan dolgozom? Mitől különlegesek a fotóim?

Talán egy kicsit másképpen fotózom, mint ahogyan gondolnátok. Számomra fontos, hogy egyedülálló élmény legyen velem a közös munka, és annyira elégedettek legyetek a végeredménnyel, hogy alig várjátok a következő alkalmat, amikor ismét a kamerám elé állhattok.

A mai rohanó világban kiemelten fontos az együtt töltött minőségi idő. Célom, hogy a fotózást egy nagyszerű programnak éljétek meg, ahol együtt van a család, ahol igazán egymásra tudtok hangolódni. És ahol semmi nem kötelező.

Igyekszem segíteni a ráhangolódásban, hogy egy csepp feszültség se legyen bennetek, maximum egészséges izgalom.

Előszeretettel készítek pillanatképeket, amelyek igazán Rólatok szólnak.

Hiszek benne, hogy a fotóim magukért beszélnek. „

És a fotói valóban magukért beszélnek. És meg is fogok mutatni majd Nektek néhányat, mert szenzációsak. De nem csak a fotóit fogom bemutatni Nektek, hanem a teljes közös munkát. Látni fogjátok hogyan kapott az Anita Bükkösy Photo új logót és új arculatot. Hogyan zajlott a közös munka, miről folytak az egyeztetések és hogyan jutottunk el A-ból B-be. Az arculat után pedig a weboldal felépítésének mozzanatait is el fogom hozni egy-egy blogbejegyzésben.

Anitával egy hosszabb, több fázisos munkafolyamatot állítottunk fel, amely egy hosszú távú közös együttműködés alapjait jelenti. Számomra ez egy nagyon izgalmas időszak és nagyon fontos projekt. Úgyis mondhatnánk, hogy a szívügyem lett az ő vállalkozásának a megújulása. Mindig is szerettem volna egy ilyen bejegyzéssorozatot elindítani, hogy lássátok hogyan tudjuk közösen letenni egy sikeres vállalkozás alapjait. Szeretném ezáltal egy kicsit közelebbről bemutatni a munkámat, és ezáltal talán Te is válaszokat kaphatsz bizonyos kérdésekre. Vagy akár felkészültebben, bátrabban vághatsz neki a saját vállalkozásod megújításának. De ha még csak az első lépésnél tartasz és most szeretnéd elindítani a vállalkozásodat, akkor egy tiszta képet kaphatsz arról mire is számíthatsz, ha belevágsz!

Hamarosan jelentkezem a következő bejegyzéssel, amelyben már a konkrét munkáról fogok írni. Hozok majd videót is és elárulok mindenféle kis műhelytitkot. És extra bónusz, hogy megismersz közben egy fantasztikus anyát és fotóst. Nem is lesz kérdés, hogy ki fogja készíteni a család karácsonyi fotóit!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.