Online jelenlét, biztos alapokon!

Honlapelemzés

Egyéni konzultáció

Akcióterv készítés

Dönts okosan, tervezz hatékonyan!

Honlapelemzés – Miért van szükséged rá?

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az online jelenlét, gyakorlatilag minden vállalkozásnak kellene, hogy legyen egy profi weboldala. A feltételes mód nem véletlen. Sajnos úgy tapasztalom, hogy sok vállalkozás nem figyel oda kellően az online jelenlétére, pedig nagyon nem mindegy, milyen felület fogadja a látogatókat. Ők ugyanis néhány másodperc alatt eldöntik, hogy érdekes-e számukra az, amit látnak, vagy keresnek egy izgalmasabb felületet.

Nem csak a most induló weboldalaknak kell helyet követelniük maguknak az online térképen, hanem azoknak a régi motorosoknak is, akik eddig idegenkedtek az online világtól. Néztél már úgy a saját weboldaladra, mintha most találkoznál vele először? Próbáld csak ki, sok új információt gyűjthetsz!

Tudod, milyen honlapra vágysz?

Tapasztalataim szerint az ügyfelek egy kis százalékának van csak konkrét elképzelése arról, milyen lenne számára az ideális online megjelenés. Jellemzően úgy keresnek meg, hogy szükség lenne egy profi weboldalra, de fogalmuk sincs, hogy az milyen is legyen. Ezzel nincs semmi probléma, hiszen nehéz igazodni a folyamatosan változó trendekhez és irányzatokhoz.

Hogyan tudok Neked segíteni?

Ahhoz, hogy naprakész legyél, szükséged lehet egy profi honlapelemzésre, amelynek köszönhetően a látogatóid biztosan nem kattintanak át máshova. Márpedig ez a cél, nem igaz? Lássuk, mit hozhatunk ki a te oldaladból!