Weboldal készítés

Webshop készítés

marketingszemlélettel

reális áron

Weboldal készítés

Webshop készítés

marketingszemlélettel

reális áron

Készítsünk vállalkozásod számára egy vevőmágnes weboldalt, hogy eredményesebb legyen az online jelenléted!

Milyen lesz ez a weboldal?

 • felhasználóbarát
 • reszponzív, azaz minden kijelzőre optimalizált
 • letisztult, modern
 • könnyen átlátható, jól strukturált
 • marketingszemléletű
weboldal készítés

Weboldal készítés tőlem - ízelítő

Kattints a képekre és máris az oldalakon találod magad!

Ügyfeleimtől

"Igazán szerencsés helyzetben vagyok, mert hónapok óta együtt dolgozom Eszterrel, több projekten is. A közös munka során lehetőségem volt megfigyelni, milyen profi, kreatív és hatékony munkát végez, ráadásul tartja a határidőket, rugalmas, és nagyon szórakoztató vele ötletelni. Éppen ezért, amikor a cégem vérfrissítése igencsak időszerűvé vált, nem is volt kérdés számomra, hogy Eszter készítse-e el az új arculatot és a weboldalt. Nem voltak kétségeim, pontosan azért, mert tudtam, mire számíthatok, és hogy olyan minőségi munkát kapok, amilyenre kevesen képesek ilyen gyorsan, és ilyen könnyedén. Jó szívvel ajánlom őt mindenkinek! "

HD5.hu Prémium Ingatlan

"Arculatmegújítason már nagyon régen gondolkoztam, mégsem találtam meg a megfelelő embert. Ekkor ismertem meg Esztert egy vallakozonőknek szóló találkozón. Beszélgettünk egy jót, és indult is a közös munka. Eszter kreatív, precíz, szakmailag felkészült és maximálisan segítőkész. Emellett türelmes személyisége nagyban megkönnyítette a közös munkát. Az egész munkafolyamat alatt folyamatosan konzultáltunk, sosem éreztem, hogy épp nem tudom, hogy haladunk. Szuper szakember, jó szívvel ajánlom mindenkinek."

Anita Bükkösy Photo

"Sebők Eszter (Especial Design) 2019 októberében a NAP média webdesignere lett. Nagyon régen kerestünk egy szakembert, aki PR ügynökségünk honlapját kezeli, frissíti és informatikai tanácsokkal lát el minket. Mi egy családias cég vagyunk, ezért számunkra kiemelten fontos, hogy olyan emberekkel dolgozzunk, akik hasonló értékrenddel és munkamorállal rendelkeznek, mint mi. Eszter nem csak szakemberként, emberként is meggyőzött minket. Az a fajta személyiség, aki nem áll le, amíg nem talál megoldást egy problémára. Jó szívvel ajánljuk szolgáltatásait mindenkinek, akik hozzánk hasonlóan régóta keresnek egy webdesignert, aki mellett biztonságban tudhatják honlapjukat."

NAPmédia

"Fantasztikus Veled dolgozni! Folyamatosan árad belőled a profizmus, a maximalizmus! Mindez úgy, hogy olyan lelkületet varázsolsz a szemünk elé a webshoppal, amit mi, a szakmánkban érző emberek sem tudtunk volna így kitalálni! Rögtön megérezted a kisugárzásunk és ezt mutattad meg a webshopon keresztül nekünk! Köszönöm szépen!"

Butterfly Magyarország Kft.

Mennyi az annyi? - Weboldal készítés árak

Weboldal készítés árak Neked tervezve! – összeállítottam néhány olyan csomagot, ami leggyakrabban előforduló funkciókat tartalmazza. Válaszd ki a vállalkozásod számára legjobb csomagot!

De ugyanakkor meg kell mondanom, hogy minden weboldal és minden vállalkozás más és más. Így tekintesd ezeket az árakat támpontnak és vedd fel velem a kapcsolatot, hogy elkészíthessem a Te egyedi, személyre szabott árajánlatodat!

Minden csomag tartalmazza az alábbiakat:

 • leendő weboldalad főoldalának dizájnterve
 • kapcsolati űrlap a weboldaladon
 • tartalom feltöltés (blogoldal esetében maximum 5 bejegyzés)
 • közösségi oldalaid beágyazása
 • a weboldal reszponzív, azaz minden típusú kijelzőre optimalizált
 • oktatóvideók a weboldal használatáról
 • weboldalad profiljának megfelelő hasznos segédanyagok biztosítása, melyek a jövőben is segítségedre lesznek
 • online marketing eszközök használatával kapcsolatos tanácsadás

START csomag

Erre minden vállalkozásnak szüksége van!
150 000 Forinttól
 • arculatterv, mely tartalmazza a logót (maximum 3 módosítási kör), a választott színpalettát, valamint a választott betűtípusokat
 • ajándék névjegykártyaterv
 • bemutatkozó weboldal (főoldal + 2-3 aloldal) vagy blogoldal
 • opcionálisan havi karbantartás, melyből az első hónap ajándék

MASTER csomag

A profi bemutatkozás!
270 000 Forinttól
 • arculatterv, mely tartalmazza a logót (maximum 3 módosítási kör), a választott színpalettát, valamint a választott betűtípusokat
 • ajándék névjegykártyaterv
 • ajándék Facebook-borító
 • komplex, összetett, sokoldalas weboldal
 • Google Analytics és hírlevélküldő rendszer beállítása
 • egy értékesítési vagy marketingcélú landing oldal elkészítése
 • opcionálisan havi karbantartás, melyből az első hónap ajándék
Népszerű

PRÉMIUM csomag

Legyen Tied a legszuperebb webshop!
350 000 Forinttól
 • arculatterv, mely tartalmazza a logót (maximum 3 módosítási kör), a választott színpalettát, valamint a választott betűtípusokat
 • ajándék névjegykártyaterv
 • ajándék Facebook-borító
 • komplex, összetett, sokoldalas weboldal
 • WooCoomerce alapú webshop kialakítása, finomhangolása, feltöltése
 • Google Analytics és hírlevélküldő rendszer beállítása
 • egy értékesítési vagy marketingcélú landing oldal elkészítése
 • opcionálisan havi karbantartás, melyből az első hónap ajándék

Már van arculatod? 

Ha már van arcuatod, akkor ennek árát természetesen levonjuk a csomagárokból. Mit jelent az arculat? Van egy logód (esetleg ennek variációi), rendelkezel egy színpalettával, megvannak a betűtípusok (webre, törzsszövegezésre is alkalmas).

Amit nem tartalmaznak az árak:

 • tárhely és domain-név regisztráció (az ügyintézésben tudok Neked segíteni)
 • webszövegezés – a szövegírás egy külön szakma, ami teljes embert és odafigyelést igényel. Számtalan kiváló szövegíróval tudsz együtt dolgozni, akik szuper szövegeket tudnak kerekíteni a weboldaladra. Ha mégis elakadtál szívesen ajánlok Neked megbízható szakembert.

A fotók kérdése:

Egy minőségi weboldalra minőségi képek szükségesek. Amennyiben saját képeket szeretnél a honlapodra, mindenképpen dolgozz egy profi fotóssal. A weboldal egy vizuális kirakat. Ugye Te sem teszed be a lábad olyan boltba, amelyről ordít, hogy gagyi? Amennyiben nincs szükség egyedi, saját fotókra, akkor jogdíjas stockfotókkal kell dolgoznunk. Ezeket én biztosítom számodra, melyet az árajánlatban és a szerződésben külön rögzítünk. 

Szükséged van egy szuper szövegíróra?

Ismerd meg Esztert!

Kristóf Eszter vagyok, szövegíró, újságíró.

A szenvedélyem az írás, kreatív vagyok és maximalista. Weboldalak és webshopok szövegezésével, Facebook és Instagram posztok írásával, valamint blogbejegyzések, és PR cikkek készítésével foglalkozom.

Tudatos fogyasztó és vásárló vagyok, csak azokon az online felületeken költök pénzt, amelyek felkeltik a figyelmem, és amelyek nem untatnak sablonos tartalommal. Éppen ezért én sem készítek unalmas tartalmat. Egy jól megírt szövegnek elsöprő ereje van. Ameddig ezt nem tapasztalod meg, addig talán nem is tudod elképzelni, mennyire fontos az egyedi tartalom.

Az általam leírt betűk életre kelnek, szövegeim pontosan azt az élményt, minőséget, és hangulatot tükrözik, amelyet a vásárlóid és partnereid felé szeretnél közvetíteni.

Olyan szövegírót keresel, aki azonnal ráérez arra, mit vársz tőle? Fontos számodra a profizmus és az egyediség?

Jó helyen jársz. Fordulj hozzám bizalommal!

A szövegírói szolgáltatást bármelyik webes csomaghoz kérheted! Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Magasabb szintre emelnéd az online jelenléted?

Marketingtanácsadás és SEO Máté Noémitől

Máté Noémi vagyok, marketing- és SEO-tanácsadó.

Kis- és középvállalkozások online marketing jelenlétének optimalizálásával foglalkozom, kiemelt területem a tartalomstratégia, keresőoptimalizálás (SEO) és a közösségi média ésszerű használata.

Szeretek közösen tervezni és bátorítani mindenkit a következő lépés megtételére. A közös munka során rávilágítok azokra a kérdésekre/területekre, amiket én másképp látok, és igyekszem felhívni a figyelmet arra, hogy a potenciális vásárló mire lehet kíváncsi.

Szenvedélyesen készítek akciótervet, ahol nincsen felesleges lépés, minden feladatnak értelme van. Segítek megérteni, mi a helyzet a vállalkozásod marketingjével és feltárni, milyen lehetőségeid vannak. Mérlegeljük, mi az a terület, amire a leginkább érdemes figyelmet fordítanod a te célcsoportod esetében és arra is, a Google hogyan lehet nem csak a te barátod, hanem a vállalkozásodé is.

Ha szeretnél egy marketingstratégiát a vállalkozásodhoz vagy a honlapodat felturbózni, hogy a keresőkön keresztül is minél többen megtaláljanak, fordulj hozzám bizalommal!

A marketing- és SEO-tanácsadást bármelyik webes csomaghoz kérheted! Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Dolgozz velünk