Egyedi webshop készítés a visszatérő vásárlókért

Évről évre növekszik az internetes vásárlók száma, egyre többen döntenek a webáruházak mellett. Egyre nagyobb a bizalom a webshopok iránt, illetve a mobileszközök elterjedése is hozzájárul az online áruházak rohamos növekedéséhez. A vásárlók szeretik kihasználni a webáruház nyújtotta előnyöket: otthonról, kényelmesen a gép előtt ülve válogathatnak a termékek között; könnyen össze tudják hasonlítani az árakat; házhoz szállítják a kiválasztott termékeket.

Az egyedi webshop készítés több előnnyel is jár:

  • nem leszel egy a sok közül, ki fogsz tűnni a tömegből
  • profizmusról árulkodik, ezáltal bizalmat épít
  • olyan lesz, amilyennek megálmodtad

 

Fontos, hogy a webáruház dizájnja illeszkedjen a vállalkozás arculatához, ezzel is erősítve az egységes megjelenést. Vannak „kötelező” elemei egy webáruháznak, amit célszerű olyan helyen elhelyezni, ahol azt a vásárlók megszokták: ilyen a logó és a kosár helye. De emellett számos tényezőre kell odafigyelni, hogy olyan webshopunk legyen, ahol a vásárlók szeretnek pénzt költeni és szívesen vissza is térnek.

Milyen lesz a webáruházad?

Marketingcélú és felhasználóbarát. Alapvetően minden azt a célt fogja szolgálni, hogy a vásárló minél gyorsabban telepakolhassa virtuális kosarát. Fontos, hogy az érdeklődő könnyen ki tudjon igazodni, egyértelmű legyen mit hol talál, jól legyenek kialakítva a termékkategóriák. Emellett ügyelnünk kell arra is, hogy a vásárló mindig tudja, hogy éppen merre jár a webáruházban. Könnyen vissza tudjon navigálni egy korábban megtekintett termékhez. Ne nehezítsük a vásárlást bonyolult űrlapok kitöltésével, tegyük lehetővé a regisztráció nélküli vásárlást is. 

Törvényes. Fontos, hogy a webshopod megfeleljen a magyar törvényi szabályozásnak, amit már a webáruház felépítésének kialakításakor érdemes figyelembe venni.

Reszponzív. Webshop készítés szempontjából is elengedhetetlen ma már, hiszen egyre többet használjuk netezésre a mobilunkat vagy tabletünket. Webáruházaknál kiemelten fontos, hogy a különböző kijelzőkre optimalizált legyen. Ne okozzon gondot a vásárlónak, ha a mobiljáról vagy más eszközről akarja intézni a megrendelést.

A webshop felépítése előtt egy dizájntervet fogok készíteni, melynek főbb elemit együtt fogjuk kitalálni. Így a webshopot a te igényeidhez tudom kialakítani a fenti szempontok figyelembe vételével. Megmutatom neked a Mimi Webshop dizánjterveit. Kattints a képekre, hogy lásd őket eredeti méretben.

Nézz meg néhány általam készített webshopot!

Minden asztali tenisz rajongónak - szuper új webshopból rendelhetsz!
Butterfly - Table tennis for you
A Zöld kézművesek, termelők és szolgáltatók boltja
Zöld kézművesek, termelők és szolgáltatók boltja

Tervezzük meg együtt vállalkozásod webáruházát!