HEGYI MENEDÉK WEBOLDAL

A Hegyi Menedék Vendégház egy kis csoda a Dunakanyarban. Kivételesen szép panorámával rendelkezik. A vendégházat teljesen felújították a nyitás előtt, és ezt a folyamatot végig is kísértem a közös munka során. Logót és arculatot is terveztünk a Hegyi Menedéknek, valamint egy olyan weboldalt, aminek saját foglalási felülete van. 

A cél az volt, hogy

LOGÓ

Amikor megkezdtük a közös munkát már folyamatban volt a logó tervezése egy grafikus által. Azonban az elkészült tervek nem találkoztak ügyfelem elképzelésivel. Így kaptam felkérést a logó és az arculat újragondolására. 

A kérés az volt, hogy a logóban jelenjen meg a Duna, a ház jellegzetes háromszög formája, illetve a természet. Ügyfelem úgy fogalmazott, hogy olyan logót szeretne, amit egy étteremben fel lehet rajzolni egy szalvétára. 

Így született meg végül a Hegyi Menedék Vendégház logója. 

ARCULAT

Az arculat megtervezésekor sok képet gyűjtöttünk a Dunakanyarról, alapul vettük a házról és a panorámáról készült fotókat. Fontos volt, hogy a színekben megjelenjen a víz, a homokos part és az erdő, a természet. Ügyfelem kérése között szerepelt, hogy ne használjunk túl harsány, élénk színeket.

Minden szempontot figyelembe véve választottuk ki a megfelelő kék, zöld, és barna árnyalatokat. 

A weboldalra készült néhány grafikai elem is, ami a természetközeliséget hangsúlyozza. 

A WEBOLDAL

Az arculati színekből összeválogattunk négyet, melyet a weboldal fő színeiként használtunk. 

GRAFIKAI TERVEZÉS

A közös munka során készült több kreatív is a social media felületekre. 

Emellett a vendégkönyvnek is terveztem egy borítót, melybe a vendégek írhatják tapasztalataikat az ott eltöltött idővel kapcsolatban.