KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Úgy érzed, hogy szép a honlapod, de jobban is funkcionálhatna? Jó helyen jársz!

A SEO nem egy szitokszó, hanem hatalmas segítség abban, hogy a honlapod több ember szeme elé kerüljön. A SEO nem más, mint Search Engine Optimisation, azaz keresőoptimalizálás. Nagyjából arról szól, hogy a Google (vagy más keresők) számára kívánatossá, könnyen olvashatóvá tegyük az oldalt.

Abban tudok neked segíteni, hogy mit kell változtatni a honlapodon azért, hogy tényleg ne csak szép legyen, hanem keresőbarát is. Induló vállalkozásnál nem biztos, hogy van arra hely a büdzsédben, hogy szakemberre bízd az összes SEO feladatot, de ez nem jelenti azt, hogy a SEO-val nem is tudsz foglalkozni. Rengeteg olyan dolog van, amit kis időráfordítással te is meg tudsz magadnak csinálni – ha pedig már „nagyobb” vagy, átadhatod a SEO feladatokat másnak, aki viszont örülni fog, hogy már eddig is kapott figyelmet a honlapod és egyszerűbb feladata lesz.

Mikor van szükséged keresőoptimalizálásra?

Ha úgy érzed, hogy kevés a rendelés, ami a termékedre, szolgáltatásodra érkezik, pedig érzed, hogy több van benned, és a jelenleginél többet szeretnél eladni. Valójában a keresőoptimalizálás mindenkinek csak előnyére válik, aki szeretne több, keresőből érkező találatra szert tenni.

Nem elég csak random linkeket innen-onnan összegyűjteni, és a háttérben egy-két beállítást megpiszkálni. Jó, ha akad egy stratégia arra, hogyan lépkedhetsz előre a Google ranglétráján. Ebben tudok én segíteni neked. 

Hogyan tudok én segíteni neked ebben?

Tudom, hogy rengeteg bizonytalanság van benned, a témával kapcsolatban. A SEO nyelvezete néha olyan, hogy akár kínaiul is írhatnák az egész szöveget.

SEO szolgáltatások

SEO tanácsadás

29.000 FT
 • időtartam: 90 perc
 • jegyzet a fontosabb tennivalókról
 • javítási javaslatok a honlapodon
 • megtanítom, mit hogyan változtass
 • szükség esetén plusz konzultáció is igénybe vehető, melynek díja 15.000 Ft/60 perc

SEO audit

52.000 FT-TÓL webshopokra egyedi árajánlat alapján
 • honlap automata és manuális elemzése
 • írásos kiértékelés
 • lista a változtatási javaslatokról
 • 30 perces konzultáció, hogy a felmerülő kérdésekre választ kaphass
 • igény esetén akcióterv készítése (egyedi árajánlat alapján)
 • igény esetén extra konzultáció is igénybe vehető, melynek díja 15.000 Ft/60 perc

Miért velem kezdj bele a honlapod felvirágoztatásába?

Mert kicsit kattant vagyok és a SEO az egyik kattanásom. Furcsán hangzik? Lehet, hogy egy kicsit tényleg az, de hidd el, ez egy nagyon érdekes terület.

Nem egyedül dolgozom, hiszen vannak területek, amelyekhez nem értek a SEO-n belül. A honlapon akadnak olyan dolgok, amelyekhez egy webdesigner jobban ért, ebben Eszter tud segíteni. A keresőoptimalizált szöveg megírásában is jobb, ha egy szövegíró lesz a segítségedre. Ha egyedül szeretnéd a szövegeket írni, szívesen adok tanácsot, mire figyelj, ha viszont szeretnéd kipróbálni, milyen az, amikor profi szövegíró adja át a gondolatokat, Eszti lesz a te embered.

Amihez értek, abban a maximumra törekszem, de mint ahogyan a világon senki, úgy én sem tudom mindenre a választ. Nem akarok mindent tudni, nem lehetek mindenben szuper, de mindig tudom, kit ajánljak neked a szükséges feladatokhoz.

Vedd fel velem a kapcsolatot – legyen neked is Google barát weboldalad!

Vedd fel velem a kapcsolatot – legyen neked is Google barát weboldalad!