So tell us about yourself - angol nyelvkönyv és munkafüzet

A Linguina nyelviskola saját kiadású tankönyvét – mely egyben munkafüzet is – terveztem meg kívül-belül. Nem csak a borító megtervezése volt a feladatom, hanem az összes belív elkészítése is. A teljes könyv kicsit több, mint 80 oldal. 

A könyv kialakításával kapcsolatban az volt az ügyfél kérése, hogy a dizájn illeszkedjen a weboldal arculatához. Ehhez megkaptam a képi és grafikai anyagokat, amit aztán formába öntöttem.

A könyv megrendelhető a nyelviskola weboldalán. 

Branding fotózás

Ez a kiadvány Porkoláb Edit fotós számára készült. A Branding fotózás egy portfólió anyag, amelyben megmutatjuk Edit fotóit és bemutatajuk a branding fotózást. A kiadványba kerülő fotókat Edit válogatta össze, a dizájnt én álmodtam meg. A szövegezés is a mi feladatunk volt, így Kristóf Eszter, csapatunk szövegírója is bekapcsolódott a közös munkába. 

Bogdányi Híradó - borító és stílusterv

A Bogdányi Híradó egy havonta megjelenő helyi lap, amely nyomtatásban és online formátumban is olvasható. Az újság főszerekesztője felkért, hogy tervezzek az újságnak egy modernebb megjelenést, amely jobban megszóltja az olvasókat. 

A tervezés során figyelembe kellett venni néhány helyi sajátosságot, illetve a képviselő testület kéréseit az új megjelenéssel kapcsolatban. A színeket tekintve a község új weboldalának arculatához igazodtunk. A borítónak egy olyan sablont alakítottunk, amelyben a tördelés során rugalmasan tudják változtatni az aktuális lapszám tartalmát. 

A borítón kívül a belső oldalaknak egy stíluslapot kellett készetenem. Ez tartalmazta a címsorok, az alcímek, a kivonatok, a törzsszövegek betűtípusait és betűméreteit. A hasábokra és térközökre, tagolásra vonatkozó jellemzőket, valamint a dizájn elemeket is. 

Szia Baba füzet

Ebben a bemutatkozó anyagban a helyi vállalkozó édesanyák kerültek bemutatásra, akiknek a fő célcsoportja a kisgyermekes anyukák. Ezek a vállalkozónők összefogtak és közösen összeállítottak egy babaköszöntő csomagot, melyet egy helyi vállalat támogatásával minden újszülött baba megkap a településen. 

Ehhez a csomaghoz készült ez a bemutatkozó füzet, amelyben az alkotókat ismerhetik meg a családok. 

Flora Életmódközpont - bemutatkozó brosúra

A központ teljes arculatát és weboldalát is mi készítettük. Még a nyitás előtt készítettük ezt a bemutatkozó anyagot, amellyel a leendő bérlőket szólítottuk meg. 

A dizájn kialakításkor azokat a grafikai elemeket használtuk, melyeket az arculat kialakításakor terveztünk meg. A brosúra szövegét Kristóf Eszter írta meg.

Sorridente fogászat - bemutatkozó prospektus

A Sorridente Wellnes Dentistry Budapest belvárosában található, prémium fogászati kezelésekkel várja a pácienseket. A propektusban a fogészat mellett, az egyes fogászati kezelések kerültek bemutatásra. 

A tervezés során a modern megjelenés volt az elsődleges szempont. A bemutatkozó anyag képi állományát úgy állítottuk össze, hogy bizalmat sugározzon, oldja azt a belső feszültséget, ami általában az embereken uralkodik, ha fogászati kezelésről van szó. 

Flowdesigner - esküvői dekorációs katalógus és árlista

Ebben a kiadványban a Flowdesigner által készített csodálatos esküvői dekorációk fotóit használtuk, melyeket kivétel nélkül profi fotósok készítettek. 

A katalógust Kristóf Eszter szövegezte meg, aki több esküvői magazinnak is írt már korábban cikkeket, így nagy tapasztalata van a témában. A kiadvány nem csak képekben mutatja meg az egyes dekorációs elemeket és lehetőségeket, hanem leírást és tippeket is ad a pároknak. 

TERVEZZÜNK NEKED IS MINŐSÉGI KIADVÁNYT!