PILATEST WEBOLDAL

Ehhez a projekthez nem csak a weboldalt készítettük, hanem a logót és arculatot is. A PilaTEST nem csak egy egyszerű weboldal. Ezen a honlapon egy előfizetéses rendszer működik, mellyel a vásárlók határozott idejű hozzáférést vásárolhatnak a videótárhoz és tornázhatnak otthonukból kényelmesen Noémivel. 

A cél az volt, hogy

ARCULAT

Az arculat megtervezésekor nagyon sok képet válogattunk össze, melyeket később a weboldalon is szerettünk volna használni. A színek kiválasztásánál az is szempont volt, hogy lehessen őket kategorizálásra használni különböző tréningekhez. 

A viszonylag sok színt tartalmazó palettából a weboldalon nagyjából négyet használtunk következetesen és hangsúlyosan, a többi kiegészítésként funkcionált. 

A weboldalra terveztünk különböző grafikai elemeket is.

LOGÓ

A logó tervezésekor szempont volt, hogy Noémi egyénisége, karaktere is visszaköszönjön. Semmiképp ne legyen sarkos, de szerepeljen benne egyértelműen a pilates, legyen egy nagyon színes változata, de monokróm formában is megállja a helyét. 

Éppen azért a főlogóban az arculati színek egy színes háttérként jelennek meg. Viszont az elkészült grafika a háttér nélkül is megállja a helyét, így monokróm változatban is jól használható.

A WEBOLDAL

Az arculati színekből összeválogattunk négyet, melyet a weboldal fő színeiként használtunk.