DOGNER WEBSHOP

Ehhez a projekthez logót, arculatot és webshopot is készítettem. Később készültek social média kreatívok és grafikai anyagok is. A DOGNER egy B.A.R.F. etetéssel foglalkozó webshop, amelynek azóta fizikai üzlete is nyílt.

Maga a márka magasan pozícionált, prémium minőséget képvisel. A termékkínálat széleskörű, hiszen nem csak az etetéssel kapcsolatos termékeket lehet megvásárolni, hanem kozmetikumokat, étrendkiegészítőket, fekhelyeket és egyéb kiegészítőket is kedvenceink számára. 

A cél az volt, hogy

ARCULAT

Az arculat megtervezésekor sok inspirációs képet gyűjtöttünk össze, melynek célja az volt, hogy összeálljon egy kép a leendő üzlet belső terének uralkodó színeiről. Ezek mentén kezdtük el kidolgozni a színpalettát melynek uralkodó színei a zöld, barna és a szürke árnyalatai lettek.

A színek kiválasztásának másik fontos szempontja volt, hogy a jelentsük illeszkedjen a márkaüzenethez:

  • természetesség
  • méreganyagmentesség
  • újrahasznosítás
  • nyers táplálás
  • energia 

LOGÓ

A logóval kapcsolatban az ügyfelünknek határozott elképzelései voltak. Mindenképpen szerette volna, ha megjelenik a kutya, mivel a márka célcsoportja azon kutyagazdik köre, akik nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy kedvencük a legjobb minőséget kapja. Emellett a gondoskodás, törődés jelképeként vagy a szív vagy a kéz motívum, vagy a kettő kombinációja kapjon helyet a logóban. 

A tervezés fázisában több skicc is készült.

A WEBSHOP

A webshop mellett a honlapon helyet kapott egy menüpont, amelyben részletes tájékoztatást kapnak a látogatók arról, hogy mi is az a B.A.R.F. Emellett edukáló jelleggel blog is található a weboldalon. A struktúra kialakításánál fontos szempont volt, hogy a webshop rendszeresen fognak felkerülni újdonságok és lesznek folyamatosan akciók. is. 

Sok időt töltöttünk a weboldal képi anyagának összeválogatásával, amit az ügyféllel közösen állítottunk össze. Nem csak az volt a lényeg, hogy sok cuki kutyus legyen rajta, hanem, hogy a BARF etetés szempontjainak is megfeleljen. 

A weboldalon visszatérő motívumként használtunk grafikai elemeket, mint a mancs és a logó grafikája. Ezeket igyekeztünk kreatívan használni. 

GRAFIKAI MUNKÁK

FACEBOOK KREATÍVOK

Nagyobb kampányok esetén készülnek kreatívok a social média felületekre kiemelt bejegyzésekhez, hirdetési kampányokhoz. Ezekben az időszakokban a weboldal arculatát is igazítjuk grafikában az aktuális kampányhoz. 

ÓRIÁSPLAKÁT

A DOGNER üzlete Budapesten egy forgalmas csomópont közelében található. Hosszas egyeztetés és várakozás után sikerült helyet kapni egy óriásplakát számára. 

A plakáton szereplő kutyás képet az ügyfelem választotta. Ez az egyik kedvence a weboldal képei közül. A többit pedig nekem kellett köré megálmodnom.