KIADVÁNYSZERKESZTÉS

Színes, szagos, ropogós … megismételhetetlen mikor először a kezedbe veszed a nyomdából frissen kikerült anyagot. A kiadványszerkesztés több, mint egy Word doksi néhány közbeszúrt képpel.  A jó kiadvány sikeressége nagyon sok tényezőtől függ:

A kiadványok tervezésekor számos marketingtényezőt kell figyelembe venni. Nem csak azzal kommunikálsz, ami le van írva, hanem a vizuális elemekkel is, így ezeknek összhangban kell állniuk egymással. Kis csapatunk minden területen hatékony segítséget nyújt neked, hogy őrületesen jó offline anyagaid legyenek.

MITŐL LESZ ÜTŐS EGY KIADVÁNY?

especialdesign-marketing

Máté Noémi

marketing

Bizony egy kiadványhoz is szükség lesz jó adag marketingre, hiszen nem mindegy hogy kivel milyen formában kommunikálunk. És az sem mindegy, hogy milyen kiadványra esik a választásod. Miért fizetnél több száz szórólapért, ha mind a kukában végzi? Noémi segít neked kitalálni, hogy vállalkozásod számára mi lenne a legideálisabb választás.

kiadvanyszerkesztes-especialdesign

Sebők Eszter

dizájn

Miután már tudjuk, hogy kinek és mit fogunk kommunikálni, jöhet a dizájn. Olyan kiadványt fogunk alkotni, ami illeszkedik az arculatodhoz és magával ragadja az olvasót. Sőt a nyomda is szeretni fogja, mert minden milliméter pontosan lesz megtervezve. Legyen szó egy szórólapról vagy egy magazinról, mindent ugyanazzal a gondossággal fogok kivitelezni.

szovegiras-kiadvanyok

Kristóf Eszter

szövegezés

Ugye nem titok mennyire fontos egy kiadvány szövegezése. Hány szórólapot és brossúrát dobtál már ki a kukába, mert olyan uncsi volt, hogy a huszadik kávé sem segített volna abban, hogy végigolvasd. Eszterrel ez nem az fordulhat elő, mert minden szó életre kel, amit leír. Mindig megtalálja a témához legjobban illő stílust, és soha nem sablonos.

“Kiadványszerkesztéssel kapcsolatban kerestem meg Esztert. Ritka kincs az olyan szolgáltató (csapat), akivel profi módon, gördülékenyen lehet haladni. Kommunikáció 5*, Kreativitás 5*, Végeredmény 5*. A folyamat elejétől a végéig, pontosan és gyorsan haladt, miközben Eszter stílusa is tökéletesen kifogástalan, kedves és rugalmas. Nagyon örülök, hogy Benneteket választottalak!”
Porkoláb Edit
Branding fotózás
"Köszönöm Eszternek a "SziaBaba Babaköszöntő Csomag" füzetének megalkotását! Nagyon jó volt együtt dolgozni, szívből ajánlom mindenkinek, aki egy precíz, gyors és szuper grafikust keres! Eszter nem dobta vissza a kérésem még a szűkös határidő ellenére sem, minden kérdésemre villámsebesen válaszolt, és remek ötleteivel a végeredmény pontosan az, ha nem még sokkal jobb lett, mint amit képzeltem!"
Makara-Pólya Kinga
Barkácsanyu/ Szia Baba füzet

Tervezzünk neked is egy ütős, minőségi kiadványt!