SOCIAL MEDIA MENEDZSMENT

Van saját Facebook profilod, sőt, a vállalkozásodnak is készítettél már saját oldalt? Néha-néha posztolsz egy kevés szöveget, vagy néhány képet a szolgáltatásodról, termékedről, de alig nő a követőid száma, és kevés az interakció is?

Egy friss kutatás szerint naponta akár 2-4 órát is eltöltünk azzal, hogy a közösségi média felületeket böngésszük. A felnőtt korú felhasználók között a legnépszerűbb a Facebook, az Instagram, a LinkedIn, a Pinterest és a Youtube, ám a különféle platformok sikere korosztályonként eltérő. Ahhoz, hogy lépésről lépésre növeld az oldalaid követőinek számát, tudnod kell, hogy ki a célcsoportod, kinek szeretnél eladni, és ki fog tőled vásárolni.

Úgy gondolod, hogy a közösségi média felületeid akkor funkcionálnak megfelelően, ha egy tanácsadást és stratégiaalkotást követően már tudod, kinek posztolsz? Bárcsak ilyen könnyű lenne a dolgod, de sajnos nem az. A posztoláshoz szükséged lesz egyedi tartalomra, és szuper fotókra, illetve grafikákra is, hogy kiemelkedj a szürke tömegből! Segítségre van szükséged ebben? A legjobb helyen jársz!

MITŐL LESZ A TE KÖZÖSSÉGI OLDALAD IGAZÁN EGYEDI?

Tanácsadás és stratégia

Mindenképpen szükséged lesz egy logikusan felépített stratégiára ahhoz, hogy tudd, mikor és mit posztolj, milyen felületeken, milyen rendszerességgel. Az egyéni konzultáció keretében megtervezzük, hogyan érhetsz el látható eredményt, és körüljárjuk azt a kérdést is, hogy milyen hirdetési kampány segíthet lendületbe hozni a vállalkozásod.

SEMMI SABLONOS DUMA

Az unalmas körmondatok, és a közhelyek helyett fontos, hogy a social media felületeiden egyedi tartalom jelenjen meg. A célcsoportodat olyan stílusban és nyelven kell megszólítanod, amit a magáénak érez, a posztok szövegezésének pedig hasznos, érdekes, értékes, releváns, esetleg szórakoztató tartalmat kell képviselnie.

EGYEDI GRAFIKÁK

Kevés jó minőségű saját képed van, de a rendszeres posztokhoz mindenképpen szükséged van rá? Tudnod kell, hogy az ingyenesen letölthető képek közül a legtöbb már tuti szerepel posztokban, és cikkekben. Nem vágysz arra, hogy a tiéd legyen a 20. a sorban, igaz? Tőlünk egyedi grafikákat kaphatsz a posztjaidhoz, amitől az oldalad is egyedi lesz!

Ilyen lesz a közös munka ...

A munka kreatív részét mi végezzük majd, de természetesen szükség lesz rád is abban, hogy felhívd a figyelmünket a szolgáltatásod, terméked előnyeire, és a legfontosabb területekre, tudnivalókra. Kíváncsi vagy rá, hogyan dolgozunk majd együtt, milyen lesz a közös munka menete?

1.
Ajánlatkérés
1.
2.
Szerződés
2.
3.
Stratégiaalkotás
3.
4.
Kreatív anyagok elkészítése
4.
5.
Kampányok optimalizálása
5.
6.
Igény esetén fizetős kampányok levezénylése
6.
7.
Beszámoló, riport, elemzés
7.

Milyen feladatokat vállalunk?

Közösségi média oldalak, illetve csoportok moderálását sajnos kapacitás hiányában nem tudjuk vállalni, ezzel a rutinfeladattal célszerű egy virtuális asszisztenst megbíznod. Ezenkívül a beérkező levelek, és kommentek megválaszolása továbbra is a te feladatod marad, hiszen a követőiddel/vásárlóiddal fontos, hogy közvetlenül te kommunikálj.